Emma Wilson tillträder som hållbarhetsansvarig till Svenska Hus

Emma Wilson kommer att tillträda som hållbarhetsansvarig på Svenska Hus från och med den 16 oktober. Emma kommer närmast från en tjänst som hållbarhetscontroller på Wallenstam.

– Med Emma som ny hållbarhetsansvarig så fortsätter Svenska Hus att flytta fram positionerna och integrera hållbarhet i verksamheten. Vår bransch har stor påverkan på den omställning som samhället står inför och med Emmas kompentens och erfarenhet är vi säkra på att våra ambitioner kommer att implementeras på ett bra sätt, säger Måns Johanneson, ekonomichef på Svenska Hus.

Emma har under de senaste åren arbetet på Wallenstam inom hållbarhet och innan dess även inom ekonomi på samma fastighetsbolag.

-Jag ser verkligen framemot att ta mig an hållbarhetsarbetet för att hitta ett sätt för Svenska Hus att anpassa och bidra i omställningen till en mer hållbar utveckling, säger Emma Wilson.

Svenska Hus är målmedvetna om att fortsätta utveckla och förbättra företagets hållbarhetsarbete. Med Emma tar vi nästa steg i vår ambition om att identifiera och implementera lösningar mot en hållbar utveckling.

Emma kommer att utgå ifrån Svenska Hus huvudkontor i Göteborg.

Källa: Svenska Hus

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega