Partnertext från Real Fastighetssystem

Med Reals lösning kommer kontrolluppgifterna fram – alltid!

Försändelser som kommer bort på väg till mottagaren är ett växande problem. Varken mejl som brev är helt säkra metoder. Nu har Real en 100-procentig lösning tack vare en integration med Kivra. Kontrolluppgifter som skickas kommer nu garanterat fram.

Förvaltar du bostadsrätter behöver du kanske med jämna mellanrum skicka ut kontrolluppgifter? Helst vill du förstås vara säker på att de verkligen kommer fram och läses.

– Det här med att försändelser som ”försvinner” på grund av spamfilter eller i postens hantering är ett problem som både vi själva och våra kunder upplever, säger Stefan Johansson, vd på Real. Vi är glada att vi nu har en färdig lösning som säkerställer att kontrolluppgifterna alltid når rätt adressat.

Direkt till Kivra-lådan
Via Real Fastighetssystem kan du som förvaltar bostadsrätter nu skicka kontrolluppgifter direkt till mottagarens Kivra-brevlåda. Det enda som krävs är att föreningen är kopplad mot Kivra via Reals integration. Real känner då av om mottagaren har en aktiv Kivra-brevlåda. Med ett enkelt klick kan du sedan skicka kontrolluppgiften till rätt person. Till skillnad från att mejla eller skicka med post, är du alltså till 100 % säker på att kontrolluppgiften når mottagaren. Kostnaden är 6 kr/skickad kontrolluppgift.

– Att skicka kontrolluppgifter kompletterar den redan populära funktionen att signera dokument digitalt i Real –båda med hjälp av Kivra. Fler funktioner är på gång inom kort, lovar Stefan.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega