Partnertext från Real Fastighetssystem

Därför byter Zakrisdal Fastigheter till ett nytt fastighetssystem

Helen Spethz är ekonomiansvarig på Zakrisdal Fastigheter AB.

Zakrisdal Fastigheter AB i Värmland blev rekommenderade ett nytt fastighetssystem och de ser bara fördelar med det. Ett gemensamt system inom koncernen, smidig överföringsprocess och den serviceinriktade supporten är några av dem.

Helen Spethz är ekonomiansvarig på Zakrisdal Fastigheter, en del av koncernen Bröderna Wingefors AB. Med sitt bestånd av 280 000 kvm kontor, industrilokaler och bergrum är de en av Värmlands största uthyrare av kommersiella lokaler. Systerbolaget och Real-kunden Booforsen Fastighets AB rekommenderade Zakrisdal Fastigheter att gå över till Real.

– Självklart finns det fördelar med att vi använder samma system i koncernen, berättar Helen. Dessutom är ju Real riktigt bra system – vi är jättenöjda!

Tillägg och plustjänst
Zakrisdal Fastigheter valde tillägget Lokal som bland annat innehåller bevakning av kontrakt, indexbaserad hyressättning och beräkning av fastighetsskatt. Dessutom har de valt att plustjänsten Felanmälan. Övergången från deras gamla system gick på ungefär en vecka.

– En hel del gick att lyfta över automatiskt, men det blev även en del manuell hantering, säger Helen. På det hela taget en smidig process.

Helen har mycket positivt att säga om Real, men det hon vill lyfta fram särskild är den personliga supporten.

– Det är bara att lyfta luren om det är något man undrar över. Supporten är otroligt bra, alla jag pratar med är väldigt serviceinriktade.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega