Partnertext från Real Fastighetssystem

4 skäl att välja och 2 skäl att inte välja Real

Real är världens bästa fastighetssystem. Tycker vi alltså. Men passar Real för er verksamhet? Se filmen och ta reda på om Real är något för er. Vi berättar om de viktigaste funktionerna och vad du kan förvänta dig (och inte) av Real Fastighetssystem.

Därför ska du välja Real

  1. Webbaserat och flexibelt
    Självklart är Real webbaserat. Det betyder att du når Real från vilken plats eller dator som helst och du slipper krångliga installationer och backupper. Dessutom underlättar det för dig som vill jobba hemifrån och för de förvaltare som har sin verksamhet utspridd på flera platser.

  2. Ett komplett system
    Med över 30 års erfarenhet tillhör vi branschens pionjärer. Genom tät kontakt med våra idag drygt 1100 kunder, har vi succesivt utvecklat systemet steg för steg. Handen på hjärtat tror vi inte att det finns något annat fastighetssystem som har så många funktioner.

    Här är några exempel:
    – Bankintegration mot ledande affärsbanker.
    – Förvalta bostadsrättsföreningar.
    – Avisera medlemmar och hyresgäster med bara några klick.
    – Signera avtal digitalt med BankID.
    – Felanmälan från boende via webbformulär.
    – Fastighetsskötare kan åtgärda felanmälningar via mobilen.
    – Spara tid om du har lokaler – bevakning av kontrakt, vilande moms, indexbaserad hyressättning, procentuell hyreshöjning med mera.

    Fler funktioner hittar du på real.se.

  3. Obegränsad personlig support
    Även om det mesta i Real är enkelt, händer det ibland att våra kunder behöver hjälp. Som väl är hjälpen bara ett telefonsamtal bort. Vi har alltid trott mer på mänsklig kontakt än på FAQ, forum och chatbottar. Undrar du över något, prata med våra kundguider Per-Åke, Renée, Ronny, Johan, Lisa och Jennifer.

  4. Lågt pris
    Vi hävdar att Real är marknadens mest prisvärda system. Nya kunder blir i alla fall ofta positivt överraskade när vi berättar vad Real kostar. Givetvis varierar priset beroende på vilka tillägg ni väljer. Snittpriset bland våra kunder ligger på cirka 1200 kr/månaden.

Därför ska du inte välja Real

  1. Inte för stora förvaltare
    Vi har byggt Real främst för små och medelstora kunder. Om du är en riktigt stor förvaltare, kanske med 30 personer som skall vara inne i systemet samtidigt, tycker vi att du ska välja en annan leverantör.

  2. Välj inte Real om du vill ha bokföring och fastigheter i samma program
    Real är ett renodlat fastighetssystem. Vill du köra fastigheter och bokföring i samma program skall du inte välja oss. Däremot fungerar vår integration mot exempelvis Fortnox utmärkt. Så jobbar de flesta.

Vill du veta mer om Real Fastighetssystem, testa gratis eller kanske vill ha en guidad visning?
Varmt välkommen att besöka hos på real.se.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega