Camilla Klint blir övergripande ansvarig för Willhems fastigheter

Willhem rekryterar Camilla Klint till en nyinrättad tjänst i ledningsgruppen. Hon blir övergripande ansvarig för Willhems fastighetsbestånd med drygt 29 000 hyresbostäder. Närmast kommer hon från Atrium Ljungberg och rollen som Chef Asset Management.

Camilla Klint har en gedigen bakgrund från olika chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. De senaste 13 åren har hon haft flera strategiska roller inom Atrium Ljungberg. Utöver den senaste befattningen som Chef Asset Management, har hon under många år drivit samverkansforum mellan fastighetsägare, Stockholms stad och andra intressenter i stadsutvecklingsprojektet Hagastaden, där hon varit ordförande.

Hos Willhem kommer Camilla Klint fortsatt att ha Stockholm som bas, men leda och utveckla fastighetsbestånd och förvaltningsorganisation på samtliga delmarknader där Willhem är verksamma.

– Det känns fantastiskt bra att få välkomna Camilla till vår organisation. Med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av att arbeta med förvaltnings- och fastighetsutvecklingsfrågor är jag övertygad om att hon kommer att kunna bidra starkt i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, kommenterar Willhems vd Mariette Hilmersson.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra med mina erfarenheter från både stadsutveckling och förvaltning för att stärka Willhems områden och fastigheter med fokus på långsiktig lönsamhet och alla aspekter av hållbarhet, säger Camilla Klint. Willhem har en otroligt spännande utvecklingsplan, kompetent organisation och ägaren Första AP-fonden borgar för kvalitet och långsiktighet.

Camilla Klint tillträder sin tjänst senast i november.

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega