Vinn en ny hiss till din trappuppgång

Hissföretaget Kone utlyser  en tävling där den bostadsrättsförening som har landets sämsta hiss kan vinna en ny modern hiss.

Många bostadsrättsföreningar runt om i Sverige har gamla, slitna och trånga hissar som dessutom kan innebära en säkerhetsrisk. En hiss är en avancerad maskin och behöver precis som en bil, löpande ses över för att undvika onödiga haverier.

Musik på resan
Kone söker nu efter äldre och slitna hissar i bostadsrättsföreningar i Sverige som är i behov av renovering. Vinnande förening får en helt ny modern hiss bland annat med musik från Spotify Business under hissturen och en hiss som själv talar om hur den mår.

Mer tillgänglig vardag
– Med tävlingen Svenska hissdrömmar vill vi väcka uppmärksamhet om vad en ny eller renoverad hiss innebär i termer av en tillgängligare vardag. En gammal hiss som ofta står still kan innebära stora problem för äldre samt personer med funktionsnedsättning som mer eller mindre blir fastlåsta i sina lägenheter. Detta innebär också en betydligt krångligare vardag för barnfamiljer, samt väcker förstås stor frustration även hos övriga boende i föreningen, säger Malin Brant-Lundin, marknads- och kommunikationschef på Kone Skandinavien.

Så tävlar man
Vem som helst kan tipsa om en hiss som behöver moderniseras eller bytas ut helt. På hissdrommar.kone.se laddar man upp en bild på sin existerande hiss samt fyller i ett formulär där dagens utmaningar med hissen beskrivs.

En expertgrupp går igenom bidragen och gör ett urval av fem hissar som bedöms ha störst utmaningar idag. En av dessa fem koras slutligen som vinnare.

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega