Avy-Tmpl och AktivBo ingår partnerskap

Nu kan kundundersökningar från AktivBo distribueras via Avy-Tmpls boendeplattform. Det blir även smidigt för bostadsaktörer att löpande skapa och genomföra egna undersökningar via boendeappen genom AktivBo Create.

AktivBo har lång erfarenhet av att utforma, distribuera och följa upp på kundinsikter till många av Europas ledande fastighetsbolag. Olika typer av kundundersökningar för att förbättra kundresan har skickats via mail och sms till hyresgäster att ta del av. I och med samarbetet med Avy-Tmpl kommer boende i närmare 300 000 hushåll även kunna ta del av alla de olika kundundersökningarna enkelt via sin boendeapp. Ett samarbete som förenklar och effektiviserar för många fastighetsbolag samt ger nya insikter i hyresgästernas behov.  

“Vi ser ett stort värde i vår gemensamma “plug n play” lösning som underlättar för våra kunder i deras digitala ekosystem. Samarbetet minskar utmaningen med integrationer för fastighetsbolag, och tjänsterna som kopplas ihop underlättar för både förvaltning och hyresgäster. Att AktivBo Create blir Avy-Tmpls enkätverktyg i appen möjliggör också att fastighetsbolagen kan samla och analysera all kundfeedback i AktivBo Analytics, både från undersökningar man skapar själv och de som AktivBo hanterar”, säger Martin Talme, Affärs- och produktchef på AktivBo. 

Bolagen har sedan tidigare många gemensamma kunder som MKB, Aranäs, Mannersons och MHS. I och med detta samarbete kan parterna underlätta och förbättra arbetet med Tenant Experience ytterligare hos bostadsaktörer genom att leverera en bäst-i-klassen lösning.  

Petter Arvidsson, COO och produktansvarig på Avy-Tmpl kommenterar: ”Det blir bättre när leverantörer för olika delar av ekosystemet kring fastigheten samarbetar, både vad gäller produktutveckling och användarupplevelse.  I detta fall är det vi som leverantörer som ser till så tekniken med integrerad distribution och uppföljning i en ny viktig kanal fungerar fläckfritt, utan extra handpåläggning för bostadsbolagen. På så sätt säkerställer vi att våra kunder på ett smart sätt kan fortsätta förbättra livskvaliteten för hyresgäster och inte bli begränsade till en leverantör eller system. En bra boendeupplevelse som lönar sig är en vision som både vi och AktivBo arbetar och brinner för, och våra lösningar är kompletterande i att leverera detta”.

Flera kunder har redan anslutit sig till den nya tjänsten på boendeplattformen, med tydlig efterfrågan på att löpande kunna samla in viktiga insikter på ett enkelt sätt. Att dessutom kunna göra det genom två etablerade leverantörer som många fastighetsbolag känner till och använder sig av redan gör tröskeln för att komma igång ännu lägre; 

Therese Linders, ansvarig för Care of Aranäs på Aranäs Fastigheter säger; ”Via denna fullt integrerade lösning blev det enkelt för oss att få ut ännu mer av de två tjänster vi redan använder oss av för att förbättra boendeupplevelsen på ett kostnadseffektivt sätt. Appen är en samlad kanal för boendet och att via den nu också kunna ge våra kunder möjligheten att påverka via AktivBos undersökningar är ett naturligt steg”.

Källa: AktivBo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega