Nordic PM förstärker inom förvaltning och ekonomi

Nordic PM stärker upp organisationen och under hösten rekryteras både ny förvaltare, redovisningschef samt redovisningsekonom till Stockholmskontoret.


I början av september blev Kevin Bäckström ny förvaltare hos Nordic PM, en tjänst med fokus på fastigheterna i uppdraget från Företagsparken. Kevin har en bakgrund från både konsultbolag och ägandebolag och har tidigare arbetat som förvaltare hos Svenska Handelsfastigheter.
Ekonomiavdelningen fick under augusti också ett nytt tillskott med Ida Elfver i rollen som redovisningsekonom. Ida kommer från en tjänst som redovisningskonsult hos Centera Outsourcing.

I rollen som redovisningschef anställs Benjamin Andersson, som har en bakgrund som revisor. Benjamin kommer senast från Moore Allegretto och påbörjar sin nya tjänst hos Nordic PM med start den 3 oktober.

Samtliga tjänster utgår från bolagets huvudkontor i Nacka, Stockholm.

”Benjamin och Ida blir mycket välkomna tillskott till vår ekonomiavdelning, som sköter ett stort antal olika bolag inom Nordic PM-koncernen. Vi är också jätteglada att vi kan stärka upp vårt team kring Företagsparken genom rekryteringen av Kevin så att vi kan möta upp det växande beståndet”, säger vd Jeanette Öhrn.

Källa: Nordic PM

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega