Tre nya guider för ökad hållbarhet

ICHB har publicerat tre nya guider för dig som vill veta mer om hållbara åtgärder vid driftoptimering, styrning av värmeeffekt och boendedialog.

Informationscentrum för hållbart byggande (ICHB) har gjort tre faktaspäckade och fördjupande guider med namnen Guide Driftoptimering, Guide Styrning av värmeeffekt och Guide Boendedialog. Nedan hittar du korta presentationer av guiderna och länkar.

Guide Driftoptimering
De flesta byggnader använder mer energi än vad de borde göra. Det beror främst på att energi- och installationssystemen inte fungerar som de ska. Den här guiden ger dig grunderna i uppföljning och optimering så att du kan både minska energianvändningen och få ett bättre inneklimat.

Ladda ner guiden

Guide Styrning av värmeeffekt
Styrning av värmeeffekt handlar om hur du på ett smart sätt kan spara både kostnader och energi, till exempel genom husets egen värmetröghet eller en effektvakt för varmvatten. I den här guiden får du veta hur du kombinerar åtgärder på bästa sätt och hur du kan börja spara redan idag.

Ladda ner guiden

Guide Boendedialog
Boendedialog – vad betyder det egentligen och hur gör man för att lyckas? Den här guiden förklarar och förtydligar vad man som fastighetsägare kan och måste göra och varför du vinner stort på att involvera dina hyresgäster vid en renovering.

Ladda ner guiden

Källa: ICHB

 

 

 

Bli den första att kommentera "Tre nya guider för ökad hållbarhet"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär