Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Affärsområdeschef på Lundbergs

Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jimmy Ekström till ny affärsområdeschef Handel. Han tar vid efter regionchef Christian Claesson som innehar rollen som tillförordnad affärsområdeschef.

– Jag ser mycket fram emot att, tillsammans med mina medarbetare, fortsätta stärka Lundbergs erbjudande inom Handel, säger Jimmy Ekström. Att bedriva utvecklingsarbetet nära våra kunder och vara snabbfotade, utan att tumma på vårt långsiktiga fokus, tror jag är nyckeln till vår fortsatta framgång. Det är en spännande utmaning och jag är övertygad om att vi har alla förutsättningar att lyckas, fortsätter Jimmy.

Jimmy arbetar för närvarande som marknadsområdeschef Jönköping på Lundbergs och har tidigare erfarenhet från segmentet Handel där han 2016 startade sin karriär som uthyrare.

– Vi är väldigt glada att Jimmy har tackat ja till tjänsten som affärsområdeschef Handel, säger Christian Claesson, regionchef Öst. Handeln står inför stora utmaningar, med många och snabba förändringar, och Jimmy har precis den kompetens, ledaregenskaper samt stora engagemang som vi behöver för att hänga med i utvecklingen, avslutar Christian.

Jimmy Ekström tillträder tjänsten 1 september 2019.

Bli den första att kommentera "Affärsområdeschef på Lundbergs"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega