Caverion driftar Stenvalvets fastigheter

Caverion och Fastighets AB Stenvalvet har tecknat ett Managed Serviceavtal för 34 fastigheter i Skåne Län.

Managed Services innebär att Caverion tar ett helhetsansvar för fastigheternas funktion under hela avtalsperioden. Uppdraget startade den 1 juli 2017 och totalt omfattas cirka 100 000 kvadratmeter yta.  

– Våra hyresgäster har ofta komplexa organisationer och arbetssätt och vi behöver vara säkra på att vår samarbetspartner kan möta deras krav. Vi har jobbat med Caverion tidigare och har dokumenterad erfarenhet av deras förståelse och anpassningsförmåga. I kombination med den kostnadseffektiva och pålitliga lösningen gjorde det Caverion till ett självklart val, säger Fredrik Sörling, Regionchef Stenvalvet.

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I Stenvalvets fastigheter bedrivs samhällsservice inom exempelvis vård, rättsväsende, skola och äldreboende.

– Vi ser fram mot att återuppta vårt samarbete med Stenvalvet och att tillsammans inleda en långsiktig utveckling av fastigheterna. Stenvalvets hyresgäster är verksamma inom viktiga samhällsfunktioner och en stor del av vårt åtagande är att säkra en optimal verksamhetsmiljö. Det är ett ansvar vi tar på största allvar, säger Ulf Gittner, Områdeschef Caverion Sverige.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega