Höstens hetaste kickoff-trender

Högkonjunkturen gör att många företag nyanställer. Därför är det extra viktigt för chefen att få ihop sitt nya arbetslag inför höstens utmaningar.

Det skriver tidningen Chef som listar höstens fem hetaste kickoff-trender:

1) Låt adrenalinet flöda

Vill du som chef motivera och inspirera? Då kan en adrenalinstinn aktivitet vara ett roligt sätt att nystarta året mot ett givet mål. Paintball, åka RIB-båt, sjukamp eller fäktning är förslag på roliga saker att göra ihop.

2) Avslappnat

Just nu väljer många bort traditionella konferenser för att i stället mötas i lounge-miljöer. Det ger dagen en mer avslappnad och ledig känsla – vilket kan öka kreativiteten.

3) Vistas i naturen

Många väljer att delvis vara ute i naturen på sin kickoff. Generellt är hälsotrenden stark och att få lite frisk luft är definitivt att föredra före ett kvavt konferensrum.

4) Börja med meditation

Mindfulness är en trend som håller i sig. Ett sätt att alla ska vara närvarande är att börja kickoffen med fem minuter meditation för att landa i mötet efter en stressig morgon.

5) Stycka upp dagen

Oavsett inriktning på kickoffen är det bra att dela upp dagen i olika pass. Det gör att ni får ut mycket av dagen även om det är ont om tid. Att lägga in 15 minuters yoga-pass är en aktivitet som går att lägga in för att inte sitta på rumpan hela dagen.

Källa: Svenska Möten

Läs hela artikeln i Chef

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega