Westfield Täby Centrum öppnar 2 000 kvm koncept inom nöje och underhållning

Under den senare delen av 2024 öppnar Flip Out i Westfield Täby Centrum! På en yta om ca 2000 kvm kommer spännande attraktioner för hela familjen att erbjudas, till exempel en elektrisk gokartbana, ninjalekplats, uppblåsbar arena och laserspel.

I Westfield Täby Centrum erbjuds en förstklassig upplevelse inom service och utbud tillsammans med minnesvärda upplevelser utöver det vanliga. Nu stärks utbudet inom fritid och underhållning med Flip Out, Storbritanniens ledande operatör för trampolin- och inomhusparker!

Flip Out har idag över 70 anläggningar över hela världen där de erbjuder nöje och underhållning för människor i alla åldrar och där barn och ungdomar kan hållas fysiskt aktiva i en säker miljö.

– Westfield Täby Centrum är idag ett väldigt uppskattat destinationscentrum och vi har letat efter ett koncept som kan sätta oss på kartan när det kommer till upplevelser. Vi vill göra platsen attraktiv under fler av dygnets timmar och mer intressant på kvällar och helger. Tillsammans med Flip Out, som har stor erfarenhet och hög ambitionsnivå, har vi skapat en vision som vi är väldigt stolta över. Jag är säker på att detta kommer bli något utöver det vanliga och att det kommer att höja ribban för upplevelsekoncept i Sverige, säger Louise Ryning, Director of Northern Europe, Unibail-Rodamco-Westfield

I Westfield Täby Centrum kommer Flip Out att ha en yta på ca 2 000 kvm med ett omfattande utbud av spännande attraktioner och aktiviteter som är utformade för att engagera och underhålla besökarna. Till exempel en elektrisk gokartbana, ninjalekplats, uppblåsbar arena, laserspel och mycket mer! Där kommer även att finnas ett café med ett stort antal sittplatser tillsammans med flera tematiserade barnkalasrum och de senaste arkadspelen.

– Vi är väldigt glada över att arbeta med Unibail-Rodamco-Westfield inför vår öppning av nästa Flip Out. Vår gemensamma vision är att erbjuda en fantastisk fritids- och underhållningsupplevelse för familjer, som kan upplevas tillsammans med ett ”best in class” shopping och restaurangutbud i Westfield Täby Centrum. Vi ser fram emot att skapa en oförglömlig nöjes- och partydestination för centrumets besökare, där de kan släppa loss sin inre äventyrare., säger Ricki Moss, CEO Flip Out Europe.

Källa: Unibail-Rodamco-Westfield

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega