Jörgen Windegård – ny VD för 2Ctrl

2Ctrl är en framstående aktör inom fastighetsautomatisering och teknik. För att ta nästa steg rekryteras Jörgen Windegård till rollen som VD för att leda företaget in i nästa fas av tillväxt och utveckling.

2Ctrl har varit en del av Sjösonfamiljen sedan 2015 och har under åren etablerat sig som en framstående aktör inom fastighetsautomation. I fjol belönades företaget dessutom med priset ”Årets Branchvinnare”. Från och med 8 januari 2024 tog Jörgen Windegård över rollen som VD för 2Ctrl och har siktet inställt på att vidareutveckla bolagets framgång och driva ytterligare expansion. Med erfarenhet från rollen som specialist inom fastighetsautomation hos Schneider Electric har Jörgen en djup förståelse för branschen och dess utmaningar.

– Det är med stor glädje jag lämnar över stafettpinnen till Jörgen. Jag har fått äran att driva 2Ctrl i åtta år med stor framgång och är övertygad om att Jörgen är rätt person för att utveckla och driva företaget vidare. Dessutom ser jag fram emot vårt kommande samarbete i min nya tjänst på Jung Nordic, säger Jean Chahoud som är före detta VD på 2Ctrl.

2Ctrl har historiskt fokuserat på automatiserade fastighetssystem till hotell, sjukhus och bostäder. Med utmaningar i byggnadsbranschen fokuserar företaget nu och framåt på att bredda sina tjänster för att möta behov i en föränderlig marknad.

– Effekten av lågkonjunkturen har slagit hårt mot vår bransch men eftersom 2Ctrl med medarbetare är så pass flexibla har vi fortsatt mycket projekt. Vi kommer arbeta på samma sätt framåt och jag tror att det finns marknadsandelar att plocka. Flexibilitet och mångsidighet kommer vara vår nyckel för fortsatt framgång, säger Jörgen Windegård som är VD på 2Ctrl.

Källa: Sjöson

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega