Magnus Ingvarsson är ny t.f. VD för Kraftstaden

– Han har en bakgrund av förändringsresor inom fastighetsbranschen som imponerar. Det här är precis vad Kraftstaden behöver i nuläget så jag är mycket nöjd, förklarar Ricky Karlsson.

Magnus Ingvarsson som har anlitats via konsultfirman Norem, kommer närmast från ledande positioner, både som VD och t.f. VD för fastighetsbolag inom privat och kommunal regi. Med sig har han en gedigen erfarenhet att ta med sig in i Kraftstadens kommande förändringsarbete.

Närmast för Magnus Ingvarsson handlar det om att läsa in sig på företaget, bakgrund såväl som nuvarande status, men också att bli samstämmig med styrelsen om framtida riktning för Kraftstaden.

Ingvarsson, som var med på informationsträffen under onsdagsförmiddagen, beskriver första intrycket av personalen som mycket positivt.

– Man märker direkt att personalen har ett starkt engagemang och positivt förhållningssätt. Jag kände mig välkommen direkt av medarbetarna, förklarar han.

Uppdraget för nya t.f. VD träder i kraft omedelbart. Styrelseordförande Ricky Karlsson kommer i närtid att vara fortsätt närvarande på plats på bolaget men kommer successivt att dra sig tillbaka mot sin ordinarie funktion i egenskap av Kraftstadens styrelseordförande.

Axplock av uppdrag, Magnus Ingvarsson

T.f. Affärsområdeschef/Fastighetschef Higab AB
VD Båstadhem AB
T.f. VD AB Bjuvbostäder
T.f. Chef Förvaltningsutveckling Bostads AB Poseidon
T.f. Client Manager för Newsec med ansvar för SPP/Storebrand Fastigheter

Källa: Kraftstaden

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega