HSB Göteborg rekryterar Linn Johansson som ny chef förvaltare

Linn Johansson har utsetts till ny chef förvaltare på HSB Göteborg. Linn arbetar idag som teknisk chef inom organisationen och tillträder sin nya tjänst i februari 2024.

Linn Johansson har sedan 2018 varit anställd som teknisk chef med ansvar för marknadsområde Öster. Linn är utbildad på Fastighetsakademin i Göteborg och började sin anställning på HSB Göteborg som förvaltare redan 2014. Innan dess har hon bland annat arbetat till sjöss på rederierna Wallenius Marine och Stena Line.

– Jag är väldigt glad att välkomna Linn till vår avdelning. Hon kommer att fokusera på att driva våra förvaltaruppdrag mot ökad lönsamhet och skapa ännu starkare kundrelationer. Hon känner vår verksamhet väl och med sin stora kunskap och erfarenhet från teknisk förvaltning kommer hon även att bidra till att utöka och förbättra samarbetet inom förvaltningen ytterligare, säger Marianne Wadefalk, chef administrativ förvaltning på HSB Göteborg.

På HSB Göteborg kommer Linn Johansson att ansvara för gruppen förvaltare som idag består av 17 medarbetare. Hon kommer att leda verksamheten och se till att HSB Göteborg levererar på de förvaltaravtal man har gentemot kunderna. Hon kommer också att ingå i ledningsgruppen för affärsområdet administrativ förvaltning.

– Jag är glad över att ha fått möjligheten att leda HSB Göteborgs förvaltargrupp. Min målsättning är att fortsätta utveckla affären och stärka vår position som helhetsleverantör av förvaltningstjänster inom vårt verksamhetsområde, säger Linn Johansson, ny chef förvaltare på HSB Göteborg.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega