Fastigo stärker teamet med Hanna Elmstedt, Nils Bergh och Solweig Hultén

Fastigo, fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, är glada över att kunna presentera tre nya tillskott till sitt redan starka team.

  • Hanna Elmstedt kommer närmast från Unionen och rekryteras som analytiker,
  • Nils Bergh, tidigare Almega, tar den nyinrättade tjänster som utvecklingschef och
  • Solweig Hultén som tidigare jobbat på bland annat Sveriges tandteknikerförbund stärker förhandlingsavdelningen som administratör/verksamhetsutvecklare.

–Fastigo har en väl etablerad lönestatistik som används av hela branschen. Jag ser mycket fram emot att vidareutveckla den och andra områden som jag kommer att arbeta med på Fastigo, säger Hanna Elmstedt.

­–Vår omvärld förändras i snabb takt just nu, och vi har för avsikt att driva innovation tillsammans med våra medlemsföretag, befintliga som nya, säger Nils Bergh.

– Jag har lång erfarenhet av att organisera, utveckla och effektivisera processer, vilket säkerställer att Fastigo fortsätter att leverera service till hög och jämn kvalité till fastighetsbranschens breda spann av företag, säger Solweig Hultén.

Fastigos har ambitiösa mål i sin tillväxtstrategi har flera intressanta nyheter i sitt koncept de närmaste åren.

–Vi är mycket nöjda med att just dessa tre topprekryteringar väljer att jobba med oss på Fastigo. Nu tar vi ytterligare några kliv framåt i vår roll som fastighetsbranschens självklara val av arbetsgivarorganisation, säger Johan Mann, vd på Fastigo.

Källa: Fastigo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega