Hogia förvärvar proptechbolaget DH Fastighetsdigitalisering

Hogia Fastighetssystem, som levererar affärssystem till fastighetsbolag har förvärvat DH Fastighetsdigitalisering AB, ett av Sveriges snabbast växande proptechbolag. Genom förvärvet kompletterar Hogia Fastighetssystem sitt digitala erbjudande med ett kraftfullt och modernt fastighetssystem. Hogia Fastighetssystem siktar på att fördubbla sin omsättning inom tre år. Tillsammans har bolagen 900 kunder.

DH Fastighetsdigitalisering AB är ett bolag med ett egenutvecklat fastighetssystem, DinHyresvärd, som hanterar både ekonomisk- och teknisk förvaltning. DinHyresvärds digitala plattform är en modern och öppen SaaS-tjänst (Software as a Service), som hjälper till att automatisera vardagen för fastighetsägare. Bolaget har vuxit kraftigt under det senaste året och används av över 100 fastighetsbolag i Sverige.

– Branschen behöver en etablerad uppstickare som utmanar de största leverantörerna, vilket vi kan göra med en modern SaaS-plattform med öppna API:er samtidigt som vi har en etablerad konsult- och supportverksamhet som kan fastighetsbranschen, säger Mikael Svensson bolagschef på Hogia Fastighetssystem. Mikael Svensson som har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen rekryterades till Hogia under förra året, som en del i satsningen att bli den marknadsledande leverantören på fastighetsmarknaden.

Källa: Hogia

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega