Nya i förvaltningen på Nordic PM

Nordic PM växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare inom förvaltning till huvudkontoret i Stockholm och till lokalkontoren i Södertälje, Helsingborg och Trelleborg.

Jennifer Sander är ny förvaltningsadministratör på huvudkontoret i Nacka, och kommer hos Nordic PM vara verksam inom uppdraget Studentbostäder i Sverige. Jennifer kommer senast från en roll inom ekonomi och kundtjänst på Swedol.

Magnus Hedberg kommer att arbeta med teknisk förvaltning och utgår från vårt lokalkontor i Södertälje. Magnus har tidigare varit egenföretagare inom byggsektorn där han bland annat jobbat som konsult med våra fastigheter i Södertälje.

Malin Eklund har anställts som ny kommersiell förvaltare på kontoret i Nacka. Malin kommer senast från en roll som förvaltare på Stockholmshem.

Thomas Olofsson och Sebastian Gillisson har börjat arbeta hos oss som drifttekniker på vårt lokalkontor i Helsingborg. Thomas kommer senast från Prenad/Bravida i Ängelholm där han arbetat som VVS-montör. Sebastian kommer från en roll som ventilationsmontör hos EKM.

Paul Borg har anställts som ny drifttekniker i förvaltningsuppdraget för Point Properties och ska vara verksam i Valengallerian i Trelleborg. Paul kommer från Dreamwork där han hade motsvarande tjänst i samma fastighet.

Bli den första att kommentera "Nya i förvaltningen på Nordic PM"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär