Fem tips till dig som söker jobb

Tina Merup som jobbar med rekrytering på Einar Mattsson delar med sig av sina bästa tips till dig som söker jobb i fastighetsbranschen:

1. Var påläst om tjänsten du söker till. Det ger ett seriöst intryck och visar att du har ett uppriktigt intresse för både företaget och tjänsten. Precis som du vill bli personligt bemött, så vill vi som arbetsgivare känna att det finns ett genuint intresse från din sida.

2. Berätta om dina tidigare erfarenheter på ett så uppriktigt sätt du kan. Det är alltid bäst att vara ärlig i en intervju. Kommer något fram i efterhand som du velat undanhålla, kan det innebära sämre tillit mellan dig och arbetsgivaren. Att berätta om ett jobbrelaterat nederlag man haft eller ett utvecklingsområde man har, tyder på självinsikt och kan ge väldigt givande samtal vid intervjun. Det är bara en fördel för dig att vara ärlig.

3. Berätta var du har gått i skolan och vad du har arbetat med tidigare, så att vi får en överblick över dina erfarenheter och kompetenser.

4. Berätta om varför du skulle passa för jobbet hos oss.

5. Var sann i ditt cv och i din kommunikation, det är viktigt för oss att vi vet vad du gjort innan och vem du är vid anställningen.

Bli den första att kommentera "Fem tips till dig som söker jobb"

Lämna en kommentar