Förändringsbenägna ledare sökes

Ett nytt projekt inom Smart Built Environment ska utveckla ledarskapet i digital transformation hos företag och organisationer i samhällsbyggnadssektorn. Fastighetsförvaltare är välkomna att anmäla sitt intresse.

Digitaliseringen innebär en av de största samhällsförändringarna någonsin. Inom Smart Built Environment startar nu ett projekt för att konkret bidra till utvecklingen av samhällsbyggnadssektorns kompetens inom digital transformation.

Projektet leds av företaget Cobel och kommer att pågå under 2018 och 2019, och inleds med en serie inspirationsföreläsningar i Stockholm, Göteborg och Malmö i februari.

Praktisk handledning
Därefter kommer ett trettiotal företag och organisationer att erbjudas möjlighet till praktisk handledning i en utvecklingsresa från strategi och handlingsplaner till genomförande.

– Vi är mycket stolta över att få bidra till att utveckla samhällsbyggnadssektorn, säger Johanna Holmberg, Cobel, projektledare för Leda digital transformation..

Fastighetsförvaltning och drift
– Vår kärnverksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända och här finns en stor potential där vi kan bidra med vår kunskap och våra erfarenheter. Alla som arbetar med fastighetsförvaltning och drift är välkomna att anmäla sitt intresse.

Kontakt:
Johanna Holmberg, projektledare för Leda digital transformation, johanna.holmberg@cobel.se. 070-339 63 12
Helena Gibson Ek, kommunikationsansvarig Smart Built Environment, helena.gibson-ek-@iqs.se, 070-375 80 90

Läs mer om projektet här

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega