Har du sett allmännyttans nya logga?

Sabo som bytte namn till Sveriges Allmännytta i våras passade på att lansera sin nya logotype i somras i Almedalen. Samtidigt med namnbytet öppnar Sveriges Allmännytta en ny medlemsform för privata fastighetsbolag som kan bli associerade medlemmar.

Programförklaringen till den nya loggan lyder: ”Vi är vad vi står för och vi står för vad vi är. Vår position är stark och vi vågar ta plats i samhällsdebatten för att driva utvecklingen framåt. Med en ny, stark och dynamisk logotyp i form av ett A och ett framåtsyftande utropstecken visar vi på vår kraft som agendasättare i samhällsdebatten.”

– Med namnbytet och vår nya logga vill vi tydliggöra att vi representerar över 300 allmännyttiga bostadsföretag runt om i Sverige och tillsammans med dem driver utvecklingen framåt till nytta för kommunerna, bostadsområdena och hyresgästerna, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.

Källa: Sveriges Allmännytta

Läs mer om nya loggan

 

Bli den första att kommentera "Har du sett allmännyttans nya logga?"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3