Tar över Lundbergs

louise_lindh_ffifLouise Lindh har utsetts till ny verkställande direktör i Fastighets AB L E Lundberg. Hon tillträder sin befattning den 1 januari 2017 och efterträder då Peter Whass som varit VD sedan 2004.

Louise, som är dotter till ordförande Fredrik Lundberg, är civilekonom och har arbetat i olika roller inom bolaget sedan 2005. Hon är sedan 2008 vice vd och regionchef i Stockholm.

Peter Whass blir arbetande ordförande i Byggnads AB L E Lundberg, som ansvarar för projektutveckling. Han kvarstår även i styrelsen för Fastighets AB L E Lundberg.

I samband med vd-skiftet sker följande förändringar i ledningen:

Johan Ladenberg utses till vice vd. Han är jur. kand. och sedan 2005 chef för bolagets hyres- och fastighetsadministration.

Roger Ekström lämnar sin tjänst som regionchef Öst men kvarstår som vice vd och blir chef för kommunikation och hållbarhet.

Som ny regionchef Öst tillträder Christian Claesson. Christian är civilekonom och arbetar i dag som affärsområdeschef handel, en tjänst han haft sedan 2015.

Johan Sandborgh tillträder som ny regionchef Stockholm. Johan är jur. kand. och har sedan 2009 arbetat med kommersiell förvaltning inom bolaget.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega