Nu kan du nominera Årets Fastighetsförvaltare

Anna Lackman och Annika Rissler blev Årets Fastighetsförvaltare 2018. Nu kan du nominera årets vinnare. Foto: Mats Cato

Nu är det dags att nominera medarbetare och kolleger till utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare 2019. Nomineringstiden pågår fram till den 7 december.

Det är fjärde året som Aff –Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen, sedan i fjol i samarbete med Förvaltarforum. Både fastighetsförvaltare som arbetar med bostäder och med kommersiella lokaler belönas.

Främja förvaltarrollen
Syftet med priset är både att främja fastighetsförvaltarens viktiga uppgift i stort och lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett särskilt professionellt och värdeskapande arbete i fastigheterna.

– Utmärkelsen har rönt stor uppskattning såväl hos de nominerade som de bolag de företräder, men hittills inte blivit så känd i branschen som den förtjänar, säger Aff:s vd Philip Österlund.

Delas ut vid Framtidens Förvaltare
Priserna till Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler kommer att delas ut vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare som hålls i Stockholm den 6 februari 2019.

Nomineringstiden för årets utmärkelse har nu öppnat och pågår fram till den 7 december. Du kan nominera såväl kolleger som andra medarbetare i branschen som du anser gör ett särskilt gott arbete.

Tre finalister i varje kategori
När nomineringstiden gått ut väljs tre finalister ut  i vardera kategori. Vinnarna utses av en jury med företrädare för stora delar av branschen. I juryn ingår bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.