Niklas Malmfors blir säljchef på Klövern

 Niklas Malmfors blir säljchef på Klövern med ansvaret att bygga upp bolagets säljorganisation inför kommande bostadsförsäljningar. Han kommer närmast från rollen som VD på Österling Bygg.

– Jag välkomnar Niklas till Klövern som ska bygga upp vår säljorganisation inför våra kommande säljstarter av bostadsrätter i höst, säger Rickard Langerfors.

Niklas Malmfors har goda erfarenheter från olika sälj- och marknadsroller inom bygg- och fastighetsbranschen. Förutom VD-rollen på Österling bygg, har han bland annat erfarenhet som kontorschef på Tengbomgruppen och ansvarig för bostadsaffären på NCC i Mälardalen.

– Jag ser verkligen fram emot att bygga upp Klöverns säljorganisation i syfte att optimera bolagets sälj- och marknadsarbete framåt. Att vara med på Klöverns tillväxtresa med målet att bli det ledande bostadsbolaget i Sverige är en unik utmaning, säger Niklas Malmfors tillträdande säljchef på Klövern.

Klövern är ett kommersiellt bostadsbolag som utvecklar hållbara bostäder för försäljning och egen förvaltning. Klöverns vision är att bygga hållbara hem för framtiden och bolagets position på lång sikt att bli ett av Sveriges ledande fastighets- och utvecklingsbolag som visar vägen för hållbar utveckling.

Källa: Klövern

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega