Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?
Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd/Faval

 TUC Academy blir testcenter för FAVAL

FAVAL Validering får ytterligare ett testcenter. Nu står det klart att TUC Academy kommer att validera yrkesrollerna Fastighetsförvaltare och Fastighetsingenjör i Linköping. ”En viktig pusselbit i vårt kunderbjudande” berättar Anna Ringborg, säljansvarig TUC Academy.

Intresset för validering fortsätter att vara stort inom fastighetsbranschen och FAVAL Validering jobbar ständigt med att kunna erbjuda möjligheter till validering över hela landet. Nu ökar vi dessa möjligheter genom att starta ett samarbete med TUC Academy som nu blir officiellt testcenter i Linköping. Valideringen kommer att ske mot kompetensbevis och yrkesrollerna Fastighetsförvaltare och Fastighetsingenjör.

”Vi är väldigt glada att kunna presentera TUC som nytt testcenter. Vi har sedan tidigare Anders Ljungstedts Gymnasium som validerar de tre andra yrkesrollerna inom FAVAL, och samarbetet med TUC gör att vi nu har full teckning för alla våra yrkesroller i Linköping.” säger Mikael Mossberg, projektledare FAVAL.
TUC Academy är en del av TUC-gruppen, där även TUC Yrkeshögskola ingår. Kursutbudet utgår från vad som finns inom yrkeshögskolan, fast i en mer tidseffektiv utbildningsform där man riktar sig direkt till företag och organisationer i Sverige.

”Genom att bli testcenter för FAVAL kan vi nu validera både fastighetsförvaltare och fastighetsingenjörer vilket vi ser som mycket positivt och ytterligare ett led och service i att möta upp branschens ökade behov.
Att kunna erbjuda både utbildning och validering ser vi som en viktig pusselbit i vårt kunderbjudande i att vara helhetspartner inom kompetensutveckling!” Säger Anna Ringborg, säljansvarig TUC Academy.

Läs mer om FAVAL Validering på https://faval.info/validering/vad-ar-faval/

Där finns även en lista på alla våra testcenter och de yrkesroller som de validerar.

 

 

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens

Bli den första att kommentera " TUC Academy blir testcenter för FAVAL"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega