Norept lanserar kundportal samt release av Novisa 1.0 

Bolaget Norept startades officiellt i januari 2023 av grundarna Pär Carlsson och Lena Wilton. Norept digitaliserar verktyg för fastighetsbranschen från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till förvaltningsskedet.

Vi lanserar idag vår kundportal för bolaget samt vår första produkt Novisa 1.0. Tietoevry står bakom den tekniska utvecklingen och affärsidéerna kommer från vårt systerbolag Norem, som har gedigen kompetens inom lokalstrategirådgivning. Kundportalen gör det möjligt för Norept att erbjuda våra kunder en digital plattform för Norepts olika erbjudanden framöver. Novisa 1.0 är först ut och är ett verktyg för strategisk planering av lokaler och fastigheter. Applikationen innehåller en molnbaserad databas för säker och flexibel datahantering samt visualiseringsverktyg som möjliggör för djupanalys av ett lokalbestånd och dess framtida lokalbehov. ”Känns otroligt kul och spännande att vi nu idag kan lansera detta verktyg skarpt”, säger tillförordnad VD för bolaget Lena Wilton. Vi har från maj haft skarpa pilotkunder i verktyget och feedbacken har varit mycket positiv och intresset har varit stort bland våra kunder. Nu går vi in i en ny fas och lanserar kundportal samt Novisa 1.0 som ett helhetskoncept. Vidare ser vi en stor potential i att digitalisera verktyg inom behovsdelen av fastighetsprocessen då vi inte ser så många konkurrenter inom område idag.

Målgruppen för verktyget är idag främst kommuner och regioner men det finns även stora möjligheter för bolag inom den privata sektorn.

Källa: Norept

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega