Humlegården utser Julia Sommer och Henrik Åström till affärsområdesansvariga

Humlegården förstärker teamet med två affärsområdesansvariga, Julia Sommer och Henrik Åström. Julia tillträdde sin tjänst i april och Henrik tillträder i augusti 2023. 

Humlegården äger idag cirka 60 fastigheter i Stockholmsområdet och har ett stort fokus på aktiv fastighetsförvaltning och utveckling, med målet att skapa attraktiva platser med ett relevant och intressant kunderbjudande. 

Nu stärks teamet som arbetar med Humlegårdens fastigheter i Solna genom rekryteringen av två affärsområdesansvariga. Julia Sommer, som tillträdde redan i april, har gedigen erfarenhet inom hyresgästrådgivning, uthyrning samt inom analys och transaktioner. Hon har en civilekonomutbildning från Stockholms universitet samt en kandidatutbildning inom fastighet och finans från KTH och kommer närmast från Tenant & Partner där hon arbetade som fastighetskonsult. 

Henrik Åström tillträder i augusti och har tidigare arbetat som fastighetsförvaltare på Akademiska Hus. Han har en civilingenjörsutbildning i samhällsbyggnad från KTH, med inriktning på bygg- och fastighetsekonomi, och har en bakgrund inom bland annat fastighetsförvaltning. 

− Jag är mycket glad över att få välkomna Julia och Henrik till Humlegården. Vi har ett stort fokus på att möta kundernas behov och förväntningar på bästa sätt. Julia och Henrik blir ett starkt tillskott i dialogen med våra kunder, och i arbetet med förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter och platser, säger John Forselius, Asset Manager Humlegården Fastigheter.

Källa: Humlegården Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega