Gör som 130 andra, anmäl er till Framtidens Förvaltare 2 februari 2023

2 februari 2023 är det dags för sjätte upplagan av Framtidens Förvaltare på Waterfront Congress Center i Stockholm. Från 150 deltagare vid första seminariet har det vuxit till att bli branschens största seminarium om fastighetsförvaltning med fler än 400 deltagare.

Redan nu har drygt 130 personer anmält sig men det finns plats för många fler!

Som vanligt kommer våra föredragshållare prata om vad de har gjort och resultatet av det och inte fluffiga framtidsplaner. Dessutom är det de personer som har gjort jobbet som står på scen. Det skapar en närhet till publiken och som åhörare känner man att man lär sig något nytt. Målet är att anmälningsavgiften skall vara återbetald bara genom att ha lyssnat på en av alla talarna.

Vi har bett några av våra talare berätta lite kort om vad de ska prata om den 2 februari.

Ulf Däversjö, Chef för Innovation & Utveckling på Akademiska Hus kommer att prata om nästa steg i digitaliseringen och fokusera på affärsnyttan och leveransen kring digitala tvillingar. Varför har Akademiska Hus tidigt satsat på det och vad var drivkrafterna och vad har resultatet blivit. Förstås kommer Ulf också dela med mig av praktiska tips om hur man kan göra och vad man bör undvika att göra.

Energinestorn Willy OceanssonCleantech  kommer prata om hur man hittar energislukande fel och hur man åtgärdar dem i fastigheter. Han använder en metod som han kallar Eco-driving. Då går han igenom en fastighet från topp till tå för att analysera och identifiera energislukare. Det resulterar sedan i en rapport som blir ett underlag för fastighetsägarna om vilka strategiska beslut som ska tas gällande energin.

Anders Björling , Teknisk Chef på Castellum kommer granska digitaliseringen med kritiska ögon och trycka på vikten  av att de grundläggande tekniska funktionerna fungerar annars  spelar det ingen roll hur många smarta AI-lösningar man kopplar på.  Alla nya digitala appar och system som tas fram är aldrig bättre än vad den befintliga tekniska plattformen tillåter.  Hans  budskap den 2 februari kommer att vara att man måste ha en stabil teknisk grund att stå på där alla system fungerar optimalt. Sedan kan man integrera det med de smarta digitala lösningarna. Vid nybyggnation är det enklare att bygga smart från början men även då uppstår ofta problem eftersom entreprenörerna inte alltid förstår vad som efterfrågas.

Utöver detta kommer vi ha talare från Stockholmshem, BIM Alliance, Bostadsbolaget, Savills, SEB Investment Management, Olov Lindgren, Fastighetsägarna Service, Väsbyhem, Niras och Diös

Dagen avrundas i en välbehövlig föreläsning om hur man får gott om tid genom inspirationstalaren Micke Darmell.

Varmt välkomna till en inspirerande dag fylld av kunskap och nya tankar!

Anmäl er nu, kom ihåg att om ni är fem stycken så betalar ni bara för fyra!

Anmäl er här!

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega