Willhem visar sina hyresrätter digitalt


Willhem lanserar digitala lägenhetsvisningar för den som söker hyresrätt. En effektiv uthyrningsprocess och större flexibilitet är några av vinsterna.

Med hjälp av ett stativ och en roterande kamera som placeras på olika platser i bostaden kan lägenheter skannas snabbt och effektivt. Resultatet blir en 3D-modell av med upplevd rumskänsla, enligt ett pressmeddelande från Willhem.

Den digitala visningen visas på willhem.se med antingen mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det går även att göra mätningar i modellen, för kunder som till exempel vill veta om soffan får plats innan de flyttar in.

– Digitala visningar är kanske inget nytt i mäklarbranschen. Men inom segmentet hyresrätter är det inte lika vanligt, säger Magnus Åkerskog, chef för fastighetsavdelningen hos Willhem och fortsätter:

– Därför känns det väldigt positivt att vi på Willhem kan underlätta uthyrningen av hyresrätter och nu lansera ett mer modernt sätt att gå på visning. Responsen från kunderna i pilotprojektet har bara varit positiv. Man uppskattar att kunna gå runt i lägenheten när det passar och gå tillbaka för att kontrollera detaljer. De som har flyttat in säger också att den digitala visningen gav en rättvisande bild.

Målet på sikt är att alla lediga lägenheter i Willhems bestånd ska visas digitalt. För den som önskar en traditionell visning går det att få som alternativ.

Källa: Willhem

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega