Lågkonjunktur = Förvaltning i fokus!

Det blir allt mer uppenbart att vi går in i en lågkonjunktur med höjda räntor, hög inflation och sannolikt fallande fastighetspriser.  Det skapar mycket osäkerhet även på fastighetsmarknaden och ovanpå det har vi ännu inte helt sett effekterna av att allt fler arbetar hemifrån i spåren av pandemin.  Vad kan vi vänta oss framöver?

För att få en del svar och framför allt veta hur marknadens aktörer tänker så har vi samlat en fantastisk panel som på Framtidens Förvaltare 2 februari 2023 kommer lyfta blicken och ge sin syn på vad lågkonjunkturen kommer att innebära.

Hur tänker till exempel SEB Investment Management, en av Sveriges största institutionella investerare när avkastningen i första hand kommer från förvaltningen. Jonas Lindegren, Head of Real Estate kommer ge sin och SEB´s syn på framtiden.

  Påverkas en evighetsförvaltare som Olov Lindgren alls av svängningar i konjunkturen? VD Sven Renström har svaret på det.

  Vilka utmaningar står de allmännyttiga bolagen inför när deras hyresgäster får svagare ekonomi. Chris Österlund, VDBotkyrkabyggen får representera allmännyttans syn på framtidens utmaningar.

  Och till sist, hur kan de externa förvaltningsbolagen hjälpa fastighetsägarna få en fortsatt bra avkastning?  Stefan Younes , VD Fastighetsägarna Service och Malin Silversvala, Head of Property ManagementSavills kommer berätta om hur man måste tänka som förvaltare av andras fastigheter.

Den här namnkunniga panelen kommer helt säkert ge många svar och spännande insikter. Missa inte möjligheten att lyssna på här kloka personerna. Se hela programmet här  och anmäl er till Framtidens Förvaltare 2 februari 2023 på Waterfront Congress Center!

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

 

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega