Akademiska Hus rekryterar fastighetsdirektör

Anna Alsborger har utsetts till fastighetsdirektör på Akademiska Hus. Hon kommer närmast från egen verksamhet och har en lång erfarenhet från olika chefspositioner inom samhällsbyggnadsbranschen.

Anna Alsborger tillträder den 1 februari och kommer även att ingå i Akademiska Hus företagsledning. Hon är utbildad civilingenjör och har tidigare haft ledande befattningar på Hemfosa och Hemsö. Dessförinnan var hon verksam på Kungsleden, Catella och Ernst & Young. Anna har också styrelseuppdrag i Internationella Engelska Skolan.

– Jag är glad över att välkomna Anna till Akademiska Hus. Med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av att arbeta med samhällsfastigheter, kommer hon att kunna bidra med mycket i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, säger Caroline Arehult, vd för Akademiska Hus.

– Utbildning ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att tillsammans med Akademiska Hus medarbetare och kunder fortsätta utvecklingen av attraktiva kunskapsmiljöer och campus. Jag lockas också av att arbeta för ett bolag som både kan och vill göra skillnad på hållbarhetsområdet, säger Anna Alsborger.

Källa: Akademiska Hus

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega