Nu är vi tillbaka – vad vill du läsa om i höst?

Välkommen tillbaka till Förvaltarforum och till jobbet! Hoppas du har haft en lika skön och stärkande sommar som vi har haft. Nu laddar vi om inför en spännande och innehållsrik höst.

Vad vill du läsa om på Förvaltarforum framöver? Hör av dig med tips och synpunkter som gör att vi blir ännu mer angelägna för dig och dina kolleger. Tipsa oss om stort som smått – inget är för litet för oss att skriva om om det innebär en effektivare förvaltning.

Viktigaste frågorna för dig
Vi fortsätter självklart att följa alla de viktigaste frågorna för dig och branschen – allt från hur fastighetsförvaltningen kan bidra till minskade klimatavtryck och nöjdare kunder till hur vi drar nytta av digitaliseringens möjligheter för att utveckla och förnya branschen.

Mer på gång
I vårt första ordinarie nyhetsbrev efter sommaren nu på torsdag kan du läsa om Fastigos undersökning om hur branschen ska möta framtidens utmaningar. Vi berättar bland annat också mer om Nordic Property Expo, den nya fastighetsmässan som hålls i Göteborg i september – där du kan träffa oss som jobbar med Förvaltarforum.

Sök i vårt arkiv
Du vet väl att du kan söka läsvärda artiklar och praktiska tips i vårt arkiv längst upp till vänster på vår sajt? Längre ned här i nyhetsbrevet hittar du årets tio mest populära artiklar. Passa på att läsa om du missat någon av dem.

Framtidens Förvaltare
Sist men inte minst: du har väl uppmärksammat att du redan nu kan anmäla dig till Förvaltarforums stora årliga seminarium Framtidens Förvaltare som hålls den 6 februari 2019.Du som anmäler dig senast den 31 augusti får 1 000 kronor i Boka tidigt-rabatt. Läs mer om seminariet här.

Vi ser fram emot en spännande och innehållsrik höst

Hans Hellberg
chefredaktör, Förvaltarforum