Åsa Stenborg är ny hållbarhetsansvarig på HSB Stockholm

Åsa Stenborg har rekryterats som ny hållbarhetsansvarig på HSB Stockholm. Hon har en bakgrund som senior rådgivare och hållbarhetskonsult. Tjänsten tillträddes den 2 maj.

– Det känns väldigt bra att vi knutit till oss Åsa. Med sin breda och gedigna erfarenhet blir hon ett värdefullt stöd för hela organisationen. Hon är en klok person med höga ambitioner som nu ska fortsätta att utveckla vårt sociala och miljömässiga hållbarhetsarbete, säger Joakim Wernersson, ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm.

Åsa Stenborg har en bakgrund som senior rådgivare och har de senaste åren drivit egen konsultverksamhet med uppdrag i olika branscher såsom fastighet, bank och försäkring samt industri. Hon har även varit generalsekreterare för Det Naturliga Steget, samt undervisat inom hållbarhet, bland annat på Företagsuniversitetet och Frans Schartaus Handelsinstitut. Därutöver har hon tidigare erfarenhet av kommunala planfrågor, offentlig upphandling samt arbetsmiljöfrågor.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att få verka i en demokratiskt styrd medlemsorganisation, och samtidigt vara en del av samhällsbyggnadsbranschen som är resurstung och omfattar många hållbarhetsfrågor. HSB Stockholm har redan många viktiga byggstenar på plats, nu ska jag förädla och utveckla vidare, kommenterar Åsa Stenborg.

Källa: HSB

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega