Nytt förvaltningsbolag i Uppsala

Fastighetsägarna Service Uppsala AB är ett nytt bolaget som vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uppsala. Både förvaltningstjänster och produkter som vitvaror och säkerhetsdörrar kommer att erbjudas.

Det är nu klart att Fastighetsägarna MittNord och Fastighetsägarna Service Stockholm bildar ett gemensamägt bolag, Fastighetsägarna Service Uppsala AB, för att öka medlemsnyttan och tillvarata nya affärsmöjligheter i Uppsala län.

– För vår del ger det en möjlighet att växa på en ny marknad, utnyttja skalfördelar och samtidigt ge fler kunder möjlighet att ta del av den spetskompetens som våra medarbetare besitter, säger Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service Stockholm.

Det nya bolaget ska erbjuda en bred portfölj av förvaltningstjänster med från börjanfokus på ekonomisk förvaltning och ett produktutbud av vitvaror, tvättstugeutrustning och säkerhetsdörrar samt andra fastighetsrelaterade produkter.

– Vi har under en längre tid sett potentialen vad gäller en utökad tjänsteförsäljning i Uppsala län och är mycket glada över att vi nu, genom samverkan med Fastighetsägarna Service Stockholm, kan stärka vårt medlems- och kunderbjudande, säger Björn Söderholm, vd Fastighetsägarna MittNord

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega