Fastighetsägarna Service växer i Uppsala

Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service Uppsala.

Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsala-marknaden genom köpet av Holktis Bygg & Fastighetsservice.

Tillträde sker den 2 januari 2019. Holktis är inriktade på fastighetsskötsel, fastighetsjour och trappstäd, vilket stärker Fastighetsägarna Service Uppsalas erbjudande.

– Fastighetsägarna Service Uppsala har haft en fantastisk utveckling sedan starten för två år sedan. Med förvärvet av Holktis Bygg & Fastighetsservice ökar vi tillväxttakten. Nu får vi en lokal organisation med hög kompetens och stort kundfokus. Det är viktigt för att nå vårt mål att vara det naturliga förvaltningsvalet för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uppsala län, säger Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service Uppsala.

Större utbud av tjänster
Holktis Bygg & Fastighetsservices vd och ägare Jan-Peter Thisner är nöjd.

– Det är med glädje som vi kan fortsätta bedriva verksamheten med stärkt förmåga och fler resurser. Vi står inför en spännande tid med stora utvecklingsmöjligheter och kommer nu kunna erbjuda ett större utbud av tjänster.

Plattform att vidareutveckla från
Björn Söderholm, styrelseordförande Fastighetsägarna Service Uppsala, tillägger:

– Genom förvärvet får vi en god och välrenommerad plattform att vidareutveckla Fastighetsägarna Service Uppsala från.

Fastighetsägarna Service Uppsala bildades för två år sedan av Fastighetsägarna Service Stockholm och Fastighetsägarna Mitt-Nord. Förvärvet av Holktis Bygg & Fastighetsservice är ännu ett steg i arbetet med att stärka den lokala förankringen i bolaget.