NREP och Fastighetsägarna Service i nytt samarbete 

Från vänster: Johan Wejdmark (Fastighetsägarna Service), Maria Sahlén (NREP Sverige), Stefan Younes (Fastighetsägarna Service), David Gutierrez (Fastighetsägarna Service) och Anna Erlandsson (NREP Sverige).

Fastighetsinvesteraren NREP har sedan start inriktat sig på att leverera kundorienterade fastighetslösningar för hyresgäster. Nu tar bolaget ytterligare ett steg mot att förenkla vardagen för kunderna genom ett samarbete med förvaltningsbolaget Fastighetsägarna Service.

Fastighetsägarna Service ska stötta i hanteringen av administration och drifttekniska uppdrag för NREP:s fastighetsbestånd i Sverige. Ambitionen är att tillsammans höja kundupplevelsen och utforska nya, innovativa vägar för hur fastigheter kan förvaltas.

– Vi på NREP vill jobba nära våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse av allt som har med våra fastigheter att göra. Vi är på en kraftig tillväxtresa och i Fastighetsägarna Service har vi hittat en partner som vill utmana daterade tillvägagångsätt tillsammans med oss.

Vassare analyser
– Med hjälp av Fastighetsägarna Service och deras digitala system kan vi effektivisera våra interna processer ytterligare och få bättre översikt över data, som resulterar i ännu vassare analyser och beslutsunderlag. Allt för att våra fastigheter ska vara en så bra lösning som möjligt för alla som hyr, besöker eller på annat sätt nyttjar våra lokaler, säger Maria Sahlén, COO på NREP i Sverige.

I linje med NREP:s ambition att ligga i framkant för ny teknik innebär partnerskapet möjlighet att implementera smarta digitala lösningar för en smidig förvaltning. Exempelvis kan digitala låssystem och andra effektiva molnbaserade tjänster komma att implementeras för att förenkla både administration och service för alla involverade parter.

Löper över fyra år
– Samarbetet med NREP är inte bara ett partnerskap kring de enskilda fastigheterna, utan också i innovation och hur vi tillsammans kan utmana och driva förändring i branschen. Fastighetsägarna Service och NREP delar visionen om att vi med lokal närvaro och ett nära samarbete med kunden kan erbjuda de bästa lösningarna, och båda bolagen gillar att utmana kända sanningar. Jag och alla medarbetare ser fram emot att ta ett tydligare kliv in på den kommersiella marknaden, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.

Samarbetet omfattar i dagsläget cirka en miljon kvadratmeter och spänner över fastighetssegmenten modern logistik, bostäder, samhällsfastigheter, hotell samt kontor. Detta kommer utökas i takt med att NREP färdigställer fastigheter under produktion. Avtalet träder i kraft under hösten 2021 och löper under fyra år.

Källa: Fastighetsägarna Service

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega