Brf Päronet väljer Fastighetsägarna Service som totalförvaltare

Från och med årsskiftet tar Fastighetsägarna Service över totalförvaltningen för Brf Päronet nr 7 i Tensta. I förvaltningen ingår 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter, lokaler och garage. Ett partnerskap med stort fokus på att tillsammans utveckla området och fastigheterna genom en nära och personlig förvaltning.

– Mitt hjärta klappar lite extra för stadsdelen Tensta, det var där jag gick i gymnasiet, och jag är därför även personligt engagerad. Vi har redan påbörjat arbetet med att sätta ihop ett kundteam som sätter människorna hos Brf Päronet främst och som känner ett genuint engagemang för områdets utmaningar och möjligheter, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service. 

Kundteam med lokal närvaro
För Brf Päronet är det viktigt att Fastighetsägarna Service kan axla rollen som en proaktiv partner som utvecklar och förvaltar men också tar över ägandeskapet för tidskrävande arbeten och projekt. Även kundteamen med lokal närvaro och digitala verktyg som effektiviserar och underlättar både styrelsearbetet och vardagen för de boende är viktiga delar i leveransen.  

– Vi sökte efter en förvaltare som hjälper oss att ta kloka, tidsbesparande och kostnadseffektiva beslut och Fastighetsägarna Service visade redan tidigt att de var beredda att lyssna på oss. Vi fick en bra känsla för hur Fastighetsägarna Service arbetar i skräddarsydda kundteam och vi ser fram emot en såväl ökad kvalitet i leveransen som en utveckling av området och fastigheterna, säger Ulf Larsson, ordförande i Brf Päronet. 

Avtalet träder i kraft vid årsskiftet.

Källa: Fastighetsägarna Service

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega