Fastighetsägarna Service ingår avtal med Klövern om ekonomisk förvaltning

Fastighetsägarna Service tar över ekonomisk förvaltning och hyresadministration för bostadsbolaget Klövern. Med en portfölj bestående av byggrätter för 18 000 bostäder blir Klövern en av de största förvaltningskunderna i Fastighetsägarna Service historia.

– Det är med stolthet vi fått detta förtroende från Klövern. Det är ett bostadsbolag med en lång historik inom fastighetsbranschen. Det är tydligt att vi levererar en bra tjänst som efterfrågas på marknaden och att vi fortsätter vår utvecklingsresa inom det kommersiella segmentet. Förtroendet från Klövern är ett kvitto på vår initiativkraft och förmåga att skapa långsiktiga värden, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.

Byggrätter för 18 000 bostäder
Fastighetsägarna Service kommer att ansvara för den ekonomiska förvaltningen och hyresadministrationen för Klöverns omfattande portfölj, som inkluderar byggrätter för 18 000 bostäder.

Klövern är ett välkänt namn inom fastighetsbranschen. Tidigare var Klövern ett kommersiellt fastighetsbolag och nu ett modernt bostadsbolag med erfarna medarbetare och attraktiv fastighetsportfölj. Klöverns huvudägare är NREP, med Corem Property Group och ALM Equity som största minoritetsägare.

– Vår byggrättsportfölj innehåller fastigheter i stadsnära lägen med bra kommunikationer för de boende. Med kontroll över hela värdekedjan skapar vi ett starkt och hållbart boendeerbjudande. Genom samarbetet med Fastighetsägarna Service får vi nu tillgång till en framåtlutad expertis som garanterar ett långsiktigt helhetsgrepp om vår ekonomiska förvaltning, säger Rickard Langerfors, vd för Klövern.

Källa: Fastighetsägarna Service

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega