Fastighetsägarna Service + Fortum = elavtal med portföljförvaltning


Fastighetsägarna Service och Fortum samarbetar och erbjuder ett elavtal anpassat för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Avtalet syftar till att erbjuda trygghet och stabilare elpris.

Portföljförvaltning är en strategi som används för att hantera risker och osäkerhet på elmarknaden. Genom att sammanföra flera företag i samma portföljförvaltning kan Fortum erbjuda en jämnare elkostnad och undvika pristoppar genom att dra nytta av prissvängningarna. Att strategiskt utnyttja marknadens fluktuationer gör att Fortum kan erbjuda Fastighetsägarna Services kunder en lägre elkostnad över tid.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder detta elavtal med hjälp av Fortums expertis inom portföljförvaltning. Genom att sprida riskerna och dra nytta av marknadens prissvängningar kommer våra kunder att kunna ta fördel av en stabil elkostnad över tid. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder trygghet och ekonomisk fördel, och detta samarbete med Fortum hjälper oss att uppnå just det, säger Linda Sjölund, affärsutvecklare Fastighetsägarna Service.

Avtalet, som erbjuds till Fastighetsägarna Services kunder, innefattar även tillgång till Fortum Online, en digital plattform som ger överblick över elförbrukning, fakturor, effekttoppar samt möjlighet att sätta larm vid avvikande förbrukning. Dessutom finns möjlighet att lägga till samfakturering, vilket förenklar hanteringen av fakturor.

Källa: Fastighetsägarna Service

Läs mer

Läs mer om Fastighetsägarna Service och Fortums samarbete här.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega