Willhem väljer HomeQ för bostadsuthyrning

Bostadsbolaget Willhem, med över 29 000 hyreslägenheter i Sverige, ansluter sig nu till marknadsplatsen HomeQ för sin bostadsuthyrning. Samtliga lägenheter, förutom nyproduktionen, kommer att hyras ut via HomeQ med start under april månad. Förändringen är ett led i att effektivisera och vidareutveckla uthyrningsprocessen.

– Vi har höga ambitioner inom digitalisering och har sett ett behov av att bli ännu mer effektiva i vår uthyrning, säger Anna Mellqvist, IT-och digitaliseringschef hos Willhem. Därför tar vi nu beslutet att förmedla våra bostäder via HomeQ, som är en erkänt etablerad kanal där vi når ut till en bredare målgrupp med våra lediga bostäder samtidigt som vi automatiserar viktiga delar av uthyrningen.

Willhem har idag cirka 29 000 lägenheter fördelat på 13 orter och är därmed en av Sveriges största privata hyresvärdar. Samtliga lägenheter kommer att förmedlas via HomeQs plattform från och med april, med undantag för nyproducerade lägenheter som fortsatt hyrs ut via den egna hemsidan, willhem.se. Bostadssökande och hyresgäster hos Willhem kommer att informeras om förändringen i god tid för att säkerställa en bra övergång.

– Vi vill självklart att våra lägenheter ska bli tillgängliga för så många som möjligt och att processen med att hitta och få en lägenhet hos oss ska vara smidig, enkel och säker. Vi ser fram emot ett fint samarbete med HomeQ och att vi tillsammans ska kunna arbeta för att ge våra bostadssökande en ännu bättre upplevelse i sitt bostadsletande, säger Anna Mellqvist.

Fakta HomeQ:
HomeQ är en av Sveriges största marknadsplatser för förstahandslägenheter med flera av landets största hyresvärdar anslutna till plattformen och över 900 000 registrerande bostadssökande. HomeQ erbjuder en nationell marknadsplats som är helt gratis för bostadssökande. Läs mer på homeq.se

Källa: Willhem

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega