SafeTeam tecknar avtal med Wallenstam i Göteborg och Stockholm

SafeTeam har tecknat avtal med Wallenstam gällande lås, passersystem och dörrautomatik. Avtalen är tecknade med SafeTeams verksamheter i både Göteborg och Stockholm.

SafeTeam i Göteborg blir leverantör till Wallenstam gällande installation och service av lås, passersystem och dörrautomatik. I Stockholm blir SafeTeam en av Wallenstams leverantörer inom låssmedstjänster.

Wallenstam i Göteborg har sedan 2021 haft ett jouravtal med SafeTeam. SafeTeams servicefokus har gett Wallenstam en positiv upplevelse.

– Vi valde SafeTeam då vi vill hitta en leverantör som kan garantera oss en bra service, snabb återkoppling samt kvalitet till våra kunder och fastigheter. Tillsammans med SafeTeam hoppas vi kunna lyfta vår säkerhet och servicegrad kring hela dörrmiljön, säger Joakim Östling, Wallenstams förvaltning.

Stort fokus på personlig relation och hög service
Samarbetet inom de nya avtalen är redan i gång gällande låssystem, dörrautomatiker och övertag av bland annat Aptus passersystem.

– Det ska bli otroligt roligt att inleda uppdragen inom de nya avtalen med Wallenstam. Vi ser stora likheter i våra båda bolag, som vi tror kommer gynna oss båda. Med stort fokus på den personliga relationen och service i särklass är jag övertygad om att vårt samarbete framåt kommer förvaltas väl, säger Victor Muszynski, försäljningschef på SafeTeam.

Källa: SafeTeam

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega