Maria Garmert blir ny förvaltningschef på Stångåstaden

Maria Garmert har idag utsetts till förvaltningschef för Stångåstaden. Maria tar över efter Ulf Gustafsson som valt att gå i pension efter att ha haft flertalet ledande roller inom Stångåstaden koncernen under många år. Maria tillträder sin anställning den 1 oktober 2023.

   Efter många år i koncernen har Ulf Gustafsson beslutat att lämna sin tjänst för att gå i pension. Ulf har gjort ett fantastiskt bra arbete genom åren, inte minst har han skapat en effektiv och serviceinriktad förvaltningsorganisation som givit en mycket hög kundnöjdhet. Ulf har också varit en uppskattad chef och ledare, säger Fredrik Törnqvist vd för Stångåstaden.

–    Vi har haft flera kvalificerade sökanden såväl internt som externt och jag är väldigt nöjd med att Maria tillträder som förvaltningschef. Maria har gedigen bakgrund och erfarenhet och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Maria i ledningsgruppen, säger Fredrik Törnqvist vd för Stångåstaden.

Maria är idag fastighetschef på Rikshem med operativt och strategiskt ansvar för förvaltningen i Norrköping och Nyköping. Dessförinnan arbetade hon, år 2006–2019, i flertalet olika befattningar inom Riksbyggen. Maria är 42 år, född och uppvuxen i Linköping. Idag är hon bosatt i Linghem med sambo och två barn.   

–    Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att tillträda tjänsten som förvaltningschef och jag ser fram emot den utmaning som uppdraget innebär.  Det ska bli både roligt och inspirerande att börja arbeta på ett så fint bolag som Stångåstaden är, säger Maria Garmert. 

Källa: Stångåstaden

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega