Fyra brf-förvaltare går samman

Genom en sammanslagning av fyra förvaltningsbolag skapas marknadens fjärde största aktör när det gäller bostadsrättsförvaltning.

Det nya bolaget heter Nabo och är en satsning där de fyra bolagen Conzignus Hem och Fastighet, Valvet Förvaltning, Rådrum och Ekonomisk förvaltning i Uppsala (tidigare del av Azets) förvärvats och slagits samman.

Tjänsterna som erbjuds är ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridisk rådgivning. Bolaget har cirka 100 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Söderhamn och omsätter omkring 120 miljoner kronor per år.

”Vi satsar stenhårt”
Detta är första steget på resan att förändra branschen genom att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Den nya aktören ska växa både organiskt och genom att fler bolag ansluter sig till gruppen, skriver Nabo i ett pressmeddelande.

– Fyra bolag med stark tillväxt och lång erfarenhet inom branschen går samman till ett nytt bolag. Nabo erbjuder tjänster som förenklar vardagen för styrelsen i bostadsrättsföreningar och kommer på sikt även att öka digitaliseringen för de boende. Men vi satsar också stenhårt på en proffsig och personlig service, det är lika viktigt, säger Daniel Larsson, vd för Nabo.

Marknaden för bostadsrättsförvaltning består idag av några få större nationella aktörer samt ett antal mindre lokala aktörer geografiskt spridda i landet. Digitaliseringen är ännu i sin linda.

Första brf-plattformen
Nabo skriver att bolaget kommer att utmana branschen med marknadens enda digitala plattform specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar och engagerade experter inom fastighetsförvaltning i syfte att förenkla vardagen för styrelsen och de boende.

Genom att digitalisera administrationen ska Nabo göra föreningens arbete enklare samtidigt som det skapar trygghet och kontroll.

– Vi har redan idag mycket nöjda kunder och en plattform anpassad för mobilen där styrelsen bland annat kan attestera fakturor enkelt och redovisa utlägg i mobilen på väg till jobbet. Allt för att minimera arbetsinsatserna med att driva en bostadsrättsförening, säger Daniel Larsson.

Källa: Nabo

Bli den första att kommentera "Fyra brf-förvaltare går samman"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär