Stena startar ny kanal för dialog

I går öppnade Stena Fastigheter två nya kanaler för dialog och områdesutveckling i Fisksätra. Det är ”Dialogloungen” i Fisksätra Centrum, en fysisk mötesplats samt ”Dialogportalen” som alla kan besöka när det passar dem själva.

Till Dialogloungen är alla välkomna att prata om utvecklingen av Fisksätra eller bara ta en kopp kaffe. Mötesplatsen kommer till en början att vara öppen två timmar per dag måndag till torsdag.

– Stena Fastigheter har stora utvecklingsplaner för Fisksätra, både vad gäller de befintliga fastigheterna som nyproduktion. Här tror vi att Dialogloungen fyller en funktion för boende att få svar på frågor och komma med egna synpunkter och idéer, säger Karin Linander, fastighetschef Stena Fastigheter Stockholm.

Tycka till när det passar
Dialogportalen är ett digitalt verktyg för dialog som i kombination med det fysiska mötet ska underlätta för boende att tycka till när det passar dem själva. Här är man välkommen att tycka till om de kvarter och platser där vi behöver idéer och förslag för att kunna skapa en bättre boendemiljö. Först ut är Fisksätra Torg. I verktyget kan man välja mellan olika aktiviteter man vill se på torget.

– Med ett digitalt verktyg skapar vi förutsättningar för alla att tycka till och bidra med idéer. Vi vill underlätta även för dem som inte har möjlighet att delta på ett fysiskt möte. På det här sättet så breddar vi deltagandet och de synpunkter vi får in har en bättre förankring bland boende i området, poängterar Karin Linander.

Källa: Stena Fastigheter

Läs mer om Dialogportalen här

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega