Förening / Nytt från organisationer & föreningar
Partnertext från Fastighetsentreprenörerna

På gång hos Fastighetsentreprenörerna

Under 2019 avser vi släppa vårt Fastighetsserviceindex så att detta ska bli publikt.

Syftet med detta index, som föreningen tog fram 2012, är anpassat till svenska förhållanden för att mäta ändringar i kostnader för fastighetsservicetjänster. Vår förhoppning är att detta skall bli ett alternativ till nuvarande indexserier AKI och LCI som i dag används inom bland annat Aff-avtal.

Ökad tydlighet och transparens
Inom fastighetsentreprenörerna finns ett stort engagemang att bidra till utvecklingen av Aff. I dagsläget är några av våra medlemmar representerade dels i Affs styrelse men även i utvecklingsrådet och i specifika arbetsgrupper.

Vår strävan är att verka för en större tydlighet, transparens och öppenhet i avtalsrelationen mellan beställare och leverantör vilket vi bidrar till genom vår aktiva medverkan.

Trygga kompetensförsörjning
Kompetensförsörjningen inom branschen är en stor fråga för alla och där vill vi engagera oss ännu mer för att tillsammans med alla goda initiativ som i dag pågår bygga nätverk för att säkerställa attraktionen till vår bransch som innehåller så många spännande karriärvägar och utvecklingsmöjligheter.

Har du funderingar eller idéer kring detta hör gärna av dig!

Remissinstans
Vi ser oss gärna som en remissinstans för sådana frågor som är hänförliga till på entreprenad driven professionell fastighetsförvaltning, fastighetsdrift och verksamhetsanknutna tjänster med fastighetskunnande i botten. Med våra 25 medlemsbolag utgör vi en bred samlad kompetens inom vår bransch.

Text: Jan Petersson, ordförande

Vill du bidra till utvecklingen?

Tycker du våra utmaningar är intressanta och vill bidra till utvecklingen inom vår bransch genom att samverka i vårt nätverk så hör gärna av dig till ordförande Jan Petersson antingen via mail jan.petersson@l-t.se eller på tfn 0724-531400.

Bli den första att kommentera "På gång hos Fastighetsentreprenörerna"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega