Diös hyr ut totalt 1 400 kvm till tre Instalcobolag

Instalcobolagen Henningsons El, Milen Ventilation och Orab Entreprenad tar plats i Diös nyproduktion på Gävle Brovägen. Tillsammans kommer de att hyra ca 1 400 kvadratmeter kontor och lager, vilket motsvarar en fjärdedel av ytan i byggnaden. Inflyttning beräknas ske i september.

Instalco är en ledande nordisk aktör inom el, vs, ventilation, industri och teknikkonsult som genom ett 150-tal dotterbolag finns representerade i Sverige, Norge och Finland. Genom att samla Henningsons El, Milen Ventilation och Orab Entreprenad under samma tak vill man stärka sammanhållningen mellan bolagen och förhöja erbjudandet gentemot kund.

– Att Henningsons El, Milen Ventilation och Orab Entreprenad väljer att satsa just här är ett fint kvitto på Gävle Brovägens attraktivitet. Genom att tillskapa två toppmoderna byggnader och fylla dessa med både lokala och nationella varumärken gör vi platsen till en ny affärsmässig hotspot. Vi ser fram emot att få hälsa dem välkomna till oss i september, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.

–  Gävle Brovägen ger oss fina förutsättningar att både stärka våra egna varumärken och komma närmare varandra. Att vi får vara med och påverka lokalernas utformning är ett stort plus – på det sättet vet vi att vi får en arbetsmiljö som kommer att bidra positivt till vår affär. Det är spännande att följa hur lokalerna tar form och vi är glada över det fina samarbetet vi har med Diös, säger Jonas Björk, affärsområdeschef, Instalco.

Källa: Diös

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega