Newsec hyr ut 1 100 kvm till TT vid Skanstulls kända landmärke

Nyligen blev det klart att TT Nyhetsbyrån blir ny hyresgäst på ett eget våningsplan om 1 100 kvm i kvarteret Katsan 1 och har tecknat ett femårigt hyresavtal. Uthyrningen gjordes av Newsec som representerar fastighetsägaren Folksam.

Den helglasade fasaden är ett bekant landmärke utmed Hammarbykanalen. Här kommer TT att ta plats till hösten, och lämnar därmed sin nuvarande lokal vid Slussen.

– Läget, ytan och planlösningen var viktiga faktorer i vårt val av lokal och här hittade vi en lokal som uppfyllde samtliga våra behov. Kommunikationsläget vid Skanstull är förstås mycket attraktivt och även en smidig utgångspunkt för vårt arbete, Per-Anders Broberg, Vd TT.

TT Representerades av Hedman Company och Dive Architects i arbetet med att hitta en ny lokal.

– Vi ser mycket positivt på att få TT som ny hyresgäst i fastigheten. Det är ett välkommet tillskott som vi ser en långsiktig relation med, Jimmy Dahlgren Head of Property Management, Newsec.

White Arkitekter, som ritade huset i början av 2000-talet, sitter fortfarande kvar i delar av fastigheten. Av de vakanta lokalerna i Katsan 1 återstår nu endast en lokal om 1100 kvm. Newsec driver fortsatt uthyrningen.

Källa: Newsec

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega