Stena Fastigheter skriver avtal med ChargeNode

Stena Fastigheter skalar upp sin energiaffär och ingår ett partnerskap med ChargeNode. Det innebär att Stena Fastigheter nu har möjlighet att rulla ut laddinfrastruktur brett i bolagets områden.

– Vi vill framtidssäkra våra kvarter genom att erbjuda bra lösningar för våra kunder. Partnerskapet med ChargeNode möjliggör att vi kan erbjuda ännu fler kunder möjligheten att ladda sin elbil. För oss är det här ett led i att det ska vara lätt att leva och arbeta hållbart hos oss, säger Cecilia Fasth, vd och koncernchef Stena Fastigheter.

– Vi är mycket glada och stolta över att Stena Fastigheter valt ChargeNode som plattform för att skala upp sin laddinfrastruktur. Detta är en viktig milstolpe för oss och befäster vår position som Sveriges ledande laddoperatör, säger Kristian Sandahl, vd ChargeNode.

Stena Fastigheter ska bli självförsörjande på el, och gör omfattande satsningar på bland annat solenergi och energilager. På sikt är målet att kundernas bilar ska kunna laddas med egenproducerad lokal el från Stena Fastigheter.

Källa: ChargeNode

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega