Förvaltarforum firar 5 år!

Ove Nordqvist, Vd och Thomas Hallberg, Marknadschef
Nästan på dagen, fem år sedan skickade vi ut vårt första nyhetsbrev. Mottagarna då var i princip alla mina kontakter i telefonen, ett drygt tusental. Redan då hade vi en tydlig vision för Förvaltarforum. Vi skulle fokusera på det vi kan, dvs fastighetsförvaltning.

Vi skulle skriva så gott som uteslutande eget material med egna journalister. Inte vara drivna av pressreleaser som redigeras lite och läggs ut. Vi ville hitta nyheterna bakom fasaderna, lite som en förvaltare alltid arbetar. De gör sitt jobb i det tysta, förväntar sig inte en klapp på axeln utan gör bara sitt jobb. Den hårt slitande mittfältaren i landslaget som inte får stora rubriker men som saknas enormt när hen är avstängd.

Vi hade också från början en ambition om att sprida kunskap. Läser man vårt nyhetsbrev, vår sajt eller går på våra seminarier ska man lära sig något. Kunskap som man kan ta med sig i sin vardag. Till sist ville vi också synliggöra förvaltaren och alla som arbetar i förvaltarens team. Vi ville göra dem till de hjältar de är. Ett bra förvaltarteam skapar mervärde för både fastighetsägare, lokalhyresgäst och bostadshyresgäst.  Ett bra förvaltarteam saknas när de inte finns där längre eller ersätts av ett inte så bra förvaltarteam. Ett förvaltarteam som inte har den kunskap vi vill att dom ska ha.

Har vi lyckats med det vi hade som mål? Ja, efter fem år kanske man kan få skryta lite, vi har idag 25 000 prenumeranter, närmare 50 000 besökare på forvaltarforum.se varje månad, vid vårt senaste seminarium Framtidens Förvaltare 2020 fick vi stänga ner anmälningarna tre veckor innan eftersom det var fullt, 425 deltagare.  Men bästa beviset på att vi har lyckats är nog citatet nedan från Marit Appelgren, Vd på ByggVesta Fastighetsförvaltning AB.

Jag tycker att Förvaltarforum bidrar genom att hela tiden hålla sig relevant inom olika områden i den så viktiga, men ibland bortglömda, fastighetsförvaltningsbranschen. Detta sker på många olika sätt – nyhetsbrevet med intressanta och omväxlande artiklar, nätverksträffar samt genom sina event. Jag tror också att vi i branschen ibland underskattar hur Förvaltarforums arbete faktiskt påverkar unga talangers syn på branschen – ni hjälper helt enkelt till att göra förvaltarjobbet ännu mer attraktivt.”

Bättre betyg går inte att få men vi vill förstås alltid bli bättre ändå. Vi satsar nu mycket på att skriva ännu fler egna artiklar, vi skalar upp Framtidens Förvaltare genom flytten till Waterfront Congress Center 3/2 2022.  Vi satsar på nya viktiga seminarier som den om Sociala Investeringar 16/11. Vi lanserar nya tjänster som Leverantörsguiden, Branschportalen och under 2022 lanserar vi vår unika rekryteringsportal för fastighetsbranschen.
Vi är trots allt bara fem år och ser fram emot att fortsätta växa och bli större och klokare på alla sätt!

Jag och min partner i Förvaltarforum Thomas Hallberg tackar alla  som har bidragit till att Förvaltarforum har blivit vad det är idag!

Glada hälsningar!

Ove Nordqvist

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega